Kritik af Københavns Borgerrepræsentation fra Folketinget

180Grader:

Dronningen af København
Dronningen af København

“Vi i Venstre respekterer selvsagt det kommunale selvstyre, men i dette tilfælde har overborgmester Ritt Bjerregaard og flertallet på Københavns Rådhus spillet fallit,” siger Kim Andersen (Venstres retsordfører) i en pressemeddelelse og fortsætter: “Det er ikke i orden at smadre vinduer og sætte byen i brand. Det er ikke i orden at kaste med sten og Molotov-cocktalis efter ordensmagten, men det er slet ikke i orden at belønne disse unge kriminelle og ballademagere med et fristed.”

Overborgmester Ritt Bjerregaard sagde i går, at hun ikke startede forhandlinger med de unge, før der kom klare signaler om, at tiderne med gadekampe var slut, men Kim Andersen koncentrerer sig om tidligere uroligheder i et – ifølge Venstres egen pressemeddelelse – “hårdt angreb på ungdomshusbevægelsen og på flertallet i Københavns styre med Ritt Bjerregaard i spidsen”.

“Glemt er alle de afbrændte butikker, glemt er alle de mennesker, der har fået deres ejendele ødelagt af voldelige tåber. Tilbage er et nyt ungdomshus til gerningsmændene og deres sympatisører,” lyder det fra Kim Andersen, inden han runder af: “Det var, hvad det ledende parti i København, Socialdemokraterne, kunne stille op overfor de uromagere, der ødelægger biler, boliger og hverdagen for almindelige københavnere.”

2 kommentarer

  1. Jamen,hvad katten havde man forventet af Ritt? Hun hörer jo selv med til de kommunistbegejstrede 68´ere, der ville välte samfundet og omgav sig i kaffeklubber med ligesindede samfundsnedbrydere,

  2. MareRitt er tidligere medlem af DKP. Det betyder åbenbart ikke noget for socialkammeraterne.

    Som bekendt er det de røde partier og de radigale, der givet opholdstilladelse til tusindvis af økonomiske bekvemmelighedsflygtninge. Desværre har den nuværende regering ikke sørget for at hjemsende dem endnu, desværre.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: