De har nok kedet sig…

Løsningen må være at etablere flere bordtennis-klubber og spejder-tropper, garneret med et par social-pædagogiske indslag, så de stakkels unge forsømte muhamedanere ikke skal gå og hænge på gadehjørnerne. I det mindste kan det give arbejde til ca. 50 sagsbehandlere og pædagokker, så skal vi ikke bare være taknemmelige, og med Gregers Dirkinck-Holmfeldts ord “labbe al deres kultur i os”.

En anden – og tro mig, mere effektiv – mulighed ville være kirurgisk kastration af de unge tøsedrenge, som skal være to om at overfalde en tolvårig pige.

Dagens kulturberigelse fra Berlingeren:

En 12-årig pige fra Køge fik en forfærdelig oplevelse, da hun den 25. marts gik ad gangstien fra Lejerbo på Nylandsvej og mod syd under tunnelen ved Ølsemaglevej på vej til Kirstinedalsskolen i Køge, hvor hun er elev.

På stien blev hun kontaktet af to udlændinge, som med en kniv i hånd henvendte sig til hende og bl.a. sagde:

“Lad os snuppe hende, dullen!” “Vi voldtager dig, hvis du ikke går med!” “Hvis du ikke går med, snitter jeg i dig!”

Det lykkedes pigen at rive sig fri fra af den ene gerningsmands greb og i det samme bemærkede pigen, at en dame kom gående med et par schæferhunde. Da gerningsmændene så kvinden og hundene, stak de af fra stedet.

3 kommentarer

  1. Man hører disse historier hver eneste dag, og alligevel bliver man lige rasende hver eneste gang.
    Jeg håber de forbandede svin får hvad de fortjener, men det skal vi nok ikke regne med.

  2. Det er vist ved at være på tide at få hjemsendt de utilpassede og kriminelle fremmede samt de mange økonomiske bekvemmelighedsflygtninge.

  3. Ved hjæp at omfattende repatrieringer af de omkostningkrævende og utilpassede fremmede ville staten kunne spare mange udgifter.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: