Kurt Westergaard skuffer Muhamed

– nu må han ikke komme i medierne længere. Se hvor ked han er:

bomb-in-turban-not-by-kurt-westergaard.jpg

– men Vilks har da stadig humoren i behold, og det er profeten glad for (på billedet man ser hvordan):

vilksxmas.jpg

Profeten ønsker en glædelig Jul

Spøg til side: Kurt føler sig (og ER reelt) truet, og ville helst kunne u-tegne sin tegning. Det er nok der, problemet ligger. Jeg tror ikke, at det er de manglende royalty-indkomster, der bekymrer, men snarere at Islam efterhånden står over Statsmagten i Danmark – på grund af fine følelser og manglende erkendelse af, at ideologien islam (og ikke kedsomhed i vinterferien) er vor tids problem nr. 1, kan staten (EU! Danmark er stendødt, for at omskrive Poul Schlüter!) ikke længere forsvare sine borgere, heller ikke Kurt, og har endda frataget os retten til at forsvare os selv.

Mit syn på Kurts reaktioner er, at han desværre nok ikke opnår andet end at skyde sig selv i foden ved at køre sagsanlæg mod dem, som bruger hans tegning. Prøv en gang at image-google Kurt Westergaard – tegningen er overalt i hele verden, da dens symbolværdi er realistisk og umisforståelig.

3 kommentarer

  1. Og netop derfor burde den være offentligt domæne. Det ville være godt hvis nogen tog kampen op i retten.

  2. Det er stadig Kurt Westergaards tegning, og han har ophavretten til den. Da danske aviser gengav den alle som én, skete det med Westergaards godkendelse, og mod et standard-honorar. Da SIAD ville bruge den som samlingsmærke, var det uden at spørge ham om lov, og da de havde hjemme i Danmark, saa han en mulighed for at hævde sin ophavsret. Det kan være svært at hævde sin ophavsret mod alverdens bloggere, men naar det drejer sig om et medlem af det nederlandske parlament – en saakaldt lovgiver – burde der vel være en mulighed. Forøvrigt lagde jeg mærke til at Wilders slet ikke havde krediteret Westergaard for tegningen i efterteksterne. Noget uretfærdigt. Det virker som om der i almindelighed er meget ringe respekt for tegneres arbejde.

  3. Han får travlt, hvis han skal anmelde alle dem, som har brugt tegningen uden hans tilladelse. Jeg ser således frem til et sagsanlæg.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: