Tude-Mette forsøger at redde S

mette_frederiksen_lykketoft.jpg

– og det gør hun bl.a. ved at foreslå noget så sindssygt tåbeligt, som at hele den danske landbrugsproduktion skal tvangs-økologiseres, samt at folkepensionen skal “differentieres”, som det hedder:

I den konkrete afdeling ønsker Mette Frederiksen en total økologisk omlægning af dansk landbrug, ligesom hun åbner for en sprængfarlig diskussion om differentiering af folkepensionsydelsen.

Jamen held og lykke, Mette – du har nok selv råd til en karton Kleenex, når dine planer falder til jorden med et ordentligt sideskrald.

I den nye måling er Socialdemokraterne dalet til 20,9% – 0,3 procentpoint mere end SF – og næstformand i den socialdemokratiske folketingsgruppe, Mette Frederiksen, lægger da heller ikke skjul på sin skuffelse.

“Det er en meget alvorlig meningsmåling, det er et problem. Vi vil gøre det ypperste for at overbevise danskerne om, at der er behov for et stærkt Socialdemokrati. Kun en part er ansvarlig for, at det kan lade sig gøre – det er os selv,” siger Mette Frederiksen til Berlingske Tidende.

Læs mere her, her og her.

4 kommentarer

  1. Måske har Mette og Helle lagt en ny strategi for at komme til magten:-)

    Vippe Margrete helt ud og overtage rollen som midterparti, så kan de måske en dag blive tungen på vægtskålen og kræve at blive statsminister ligesom Jelved.

    De skal bare have trimmet partiet i en passende størrelse, 5 – 10 % og det kan de vel klare i løbet af et års tid?

  2. solialdemokratiet bliver aldrig stuerent i mine øjne.

  3. Ja, man kan da ikke andet end at tage hatten af for, at Socialdemokratiet prøver og prøver. Lad os se hvor langt de kommer.

    http://www.tinathomsen.wordpress.com

  4. Et stort dansk socialbureaukrati/socialdemokrati er, ligesom i Sverige og andre europæiske lande, en garanti for flere økonomiske bekvemmelighedsflygtninge/lykkejægere til landet. Derfor kan man håbe på, at socialkammeraterne og de radigale ryger under spærregrænsen ved næste valg.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: