Farshad Kholgi om OL i Kina

– fra dagens MetroXpress:

De gentagne Holocauster har desværre vist, at mennesket ikke er i stand til at lære af verdenshistorien.
Psykopater som Mao, Hitler, Castro og Khomeini, der alle med sværdet i den ene hånd og den såkaldte ‘ufejlbarlige sandhed’ i den anden kæmpede sig til magten, bliver ved med at åbenbare sig her på jorden.
Men hvorfor og hvordan kan det være, at disse slyngler kan blive ved med at sejre?
Er vi, de fredelige mennesker, så dumme, at vi ikke kan genkende en massemorder, når denne lover os paradis på jord eller 72 liderlige kvinder i det hinsides?

Besidder disse despoter magiske kræfter, der kan forblinde mennesket? Der er intet magisk ved disse despoter. Deres succes hviler kun på en ting:
Menneskets apati og ligegyldighed over for verdenshistorien. Den seneste tids diskussion drejer sig om, hvorvidt man skal deltage i eller boykotte olympiaden i Kina. ‘Politik og sport skal være adskilt. Derfor skal vi deltage.
Med vores deltagelse kan vi jo netop påvirke kineserne til at blive mere demokratiske’, siger mange håbefulde sportsfolk, politikere og naturligvis erhversfolk.

Det er de samme argumenter, der blev ytret i 1936, da Hitler inviterede til fest ved de Olympiske Lege i Nazityskland. Deltagelsen i Olympiaden i 1936 reddede ikke seks millioner jøders liv. Den var heller ikke i stand til at påvirke Hitlers vanvittige rædselsregime i en mere demokratisk retning.

Nazisterne blev som bekendt ved med at udrydde menneskeheden. Et ja til Hitlers invitation i 1936 var en klar accept af nazisternes forbrydelser og en fantastisk propaganda-gave til både Göbbles og Hitler.
De forbrydelser, Kinas styre begår mod menneskeheden, vil give enhver af os hyggedemokrater i det hyggelige Danmark livsvarige traumaer. Kinesiske fritænkere og systemkritikere bliver fængslet og henrettet.
Forfattere og menneskehedsrettighedsforkæmpere bliver torteret, voldtaget og halshugget af de kinesiske myndigheder. Tibetanernes kultur og land er systematisk ved at blive udryddet af kineserne.

Disse forbrydelser bliver begået hver eneste dag, og sandsynligvis er der også i skrivende stund en provokerende kinesisk klummeskribent, der er ved at få hevet sine negle af af en torturbøddel. Om vi skal deltage eller boykotte OL i Kina? Svaret burde ikke være svært. Verdenshistorien har allerede svaret på dette spørgsmål.

3 kommentarer

  1. Vi skal selvfølgelig vise vor afsky for dem ved at blive væk.

    falkeøje

  2. Når massedeportationerne kommer, så håber jeg at man husker hvad Farshad Kholgi har sagt og gjort. Han er et af de meget få eksempler på ægte assimilation, og han har så sandelig fortjent at blive her.

  3. Nu har Farshad en baggrund i Baha’i-religionen. Han er ikke, og har aldrig været, islamtroende, så det forklarer nok en hel del.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: