MSM-manipulation

Politiet kørte demonstranter væk

galper Politiken.

Det skete for at undgå eventuelle sammenstød med de cirka 100-150 moddemonstranter på stedet.

100-150 sortklædte, hætteklædte autonome “antifascister”, som var ude for at smadre hovederne på folk, de ikke er enige med.

Jeg følger udviklingen her.

autonom_v_siad_demo.jpg
En dansk konvertit forsøgte at bryde gennem kæden af politifolk for at komme helt tæt på SIAD-medlemmerne, men han blev stoppet kontant at velvoksne betjente, der skubbede ham tilbage på fortovet.

3 kommentarer

  1. “En dansk konvertit forsøgte at bryde gennem kæden af politifolk for at komme helt tæt på SIAD-medlemmerne, men han blev stoppet kontant at velvoksne betjente, der skubbede ham tilbage på fortovet.”

    Der skulle have stået
    “En landsforræder forsøgte at bryde gennem kæden af politifolk for at øve vold på SIAD-medlemmerne, men han blev stoppet at velvoksne betjente, der dog valgte at give ham endnu en chance i stedet for at anholde ham for landsforræderi”

  2. Økonomiske bekvemmelighedsflygtninge fra islamiske fasciststater, rødfascistiske islamleflere og en landsforræder forsøger at begrænse danskernes ytringsfrihed. Heldigvis lykkedes det ikke.

    Der er iøvrigt brug for langt flere demoer mod den islamofascistiske ideologi og de røde islam-medløbere.

  3. Det mest sörgelige er, at det overvejende flertal af de ganske unge mennesker ikke har nogle som helst fornuftige argumenter at fremföre, så derfor kan de kun braldre op med stereotype råb. De mangler i forblöffende grad kundskaber.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: