Holdningstilkendegivelser

Margrethe Vestager (R) har forventeligt nok ikke forstået noget som helst. Hun er nu imod en demonstration mod religiøs fundamentalisme, arrangeret af De Sidste Dages Hellige (F og S), som langt om længe har indset, at det er politisk selvmord at være Nyrop’sk “stueren”.

Men hendes begrundelse er, at det ikke ændrer noget at demonstrere – typisk radikalt, “Hwa ka’ed nøtt'” – det centrale i arrangementet er vel heller ikke at løse problemer, men at sende et klart signal, en holdningstilkendegivelse om, at Danmark ikke er interesseret i verden, som Mostafa Chendid kunne forestille sig den.

Vestagers løsningsmodel: Lad os pakke dem endnu mere ind i vat, og bruge dem til at skaffe arbejde til alle pædagogerne, så skatteyderne kan få hældt flere millioner i det bundløse dyb, som kaldes “integration”.

Berlingeren:

Socialdemokraterne kan godt forestille sig til sommer at gå med i en stor demonstration mod religiøs og politisk fanatisme, sådan som SF-formand Villy Søvndal foreslår i Berlingske Tidende lørdag.

– Det vil jeg slet ikke afvise, siger den socialdemokratiske integrationsordfører, Henrik Dam Kristensen, til Ritzau. Han ville meget gerne se, at en stor del af demonstranterne var almindelige indvandrere, som ikke vil lade ekstremister tale på deres vegne. Socialdemokraterne har dog ikke har taget stilling til deltagelse i demonstrationen.

De radikales leder, Margrethe Vestager, jubler ikke over Søvndals demonstrationsforslag, som er en reaktion på den seneste tids uro og brande.

– Man kan godt gøre det, hvis man synes, det gør en forskel at samle 100.000 mennesker på rådhuspladsen, siger hun, men vil hellere prioritere omgående socialt arbejde, som får børn aktiveret i sport og skole i stedet for bål og brand.

Integration er her og nu. Det er hverdag mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag. Det er ikke bare en fjern dato med sjov og ballade på rådhuspladsen, siger Vestager.

2 kommentarer

  1. De radigale og venstrefløjen vrøvler løs om integration af de økonomiske bekvemmelighedsflygtninge/lykkejægere. Disse omkostningskrævende fremmede skal ikke integreres, men sendes ud af landet, så hurtigt det kan lade sig gøre.

  2. Ca 98% af de herboende “flygtninge” er økonomiske flygtninge, som burde have været ekspederet ud af landet meget hurtigt. De ganske få reelle flygtninge der findes, skal derimod først hjemsendes når forholdene i hjemlandet er blevet bedre.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: