Kvinder mod frihed?

“Kvinder mod Frihed” og deres supermoralske medløbere er simpelt hen ved at save den gren over, de selv sidder på.

Hvordan tror Vibeke Manniche, at voldtægtsstatistikkerne vil udvikle sig, hvis det (hvilket er umuligt) skulle lykkedes for dem at sætte en effektiv stopper for al prostitiution?

Du milde tolerancekæde…

Dansk Kvindesamfund lancerer en kampagne for at få ulovliggjort købesex. Herligt! Sådan. Mere af den slags.
Vi er ikke nødvendigvis enige i Kvinder for Friheds bestyrelse – men jeg personligt er meget glad for, at Dansk Kvindesamfund lancerer denne kampagne. Også selv om det vil afstedkomme massiv modstand.
Købesex – læs: mænd som køber kvinder – er udtryk for massiv ulighed mellem kønnene. Ulighed hvor kvinden gøres til mandens redskab. For penge. Vi har tidligere haft en heftig diskussion herom på bloggen – og jeg er meget glad for, at Dansk Kvindesamfund nu tager bolden op.
Prostitution er ALTID den stærke (pengestærke) som udnytter den svage. Det er immervæk IKKE luderens ønsker og seksuelle behov som tilfredsstilles. Og – nej, tak – ´LUDER´ start ikke med din sang om dit lykkelige men anonyme luderskab.
Denne tråd må KUN frekventeres af debattører – som står ved hvem de er. Hvis ikke fulde navn opgives – skal jeg vide hvem det er. Anonymitet accepteres ikke!

4 kommentarer

  1. Hvordan kan det være ulighed at indgå en handel? Nej, kvinden gør det ikke for nydelsens skyld, men for pengene. Ligesom jeg heller ikke arbejder for sjov skyld, men for at tjene penge og for at få forbedret CV’et.

    Jeg er træt af fascistoide kvinder der vil bestemme over andre kvinder – og mænd for den sags skyld. Lad da for fanden folk selv bestemme, vi lever ikke i et land hvor den prostituerede har valget mellem at sulte eller sælge sex.

    Jeg at hun er sur, fordi de færreste mænd nogensinde ville betale for sex med hende. Læs i øvrigt http://luder.smartlog.dk/ – en prostitueret der blogger om, netop, prostitution.

  2. Hvad skete der med min kommentar? 😥

  3. Når de nu kommer fra Thailand og østeuropa, så lever netop i et land hvor den prostituerede har valget mellem at sulte eller sælge sex, og dette til og med under tvang. “Trafiking” hedder det vist. Og det er for klamt og uacceptabelt og skulle forbydes ved lov (hvilket det jo allerede er). Men at forbyde prostitution, vil blot give et sort marked med dårligt arbejdsmiljø, voldtægter mm. til følge.

  4. Thailand muligvis, men ikke Østeuropa – der får man nok til at overleve. Man bliver ikke rig, men man får mad og bolig.
    Trafficking er en minimal del af det danske prostitutionsmarked og en stor del af dem som kommer udefra vha, bagmænd gør der netop fordi de ikke har lov at komme her og arbejde lige som eks. polske håndværkere. Hvis vi legaliserede det fuldt ud, ligesom de har gjort i New Zealand, så ville alle disse problemer med tvang fra kriminelle og voldelige bagmænd forsvinde helt af sig selv.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: