Kujonerne står på nakken af hinanden

Der er ingen civilcourage i dette land. Fy for pokker. Man hytter sit eget skind i stedet for at hjælpe nødstedte medborgere.Via JP :

Mordtruslerne mod Morgenavisen Jyllands-Postens Muhammed-tegner Kurt Westergaard har nu ført til, at hans hustru, Gitte Westergaard, er blevet bortvist fra sit arbejde som vikar i en kommunal børnehave i Århus.

Onsdag aften, efter at Gitte Westergaard var kommet hjem fra arbejdet i børnehaven ”Lille Rygaard” i Højbjerg ved Århus, blev hun ringet op af institutionens områdechef, Jette Nørrevang. Hun fortalte, at Gitte Westergaard af sikkerhedshensyn i en periode ikke var ønsket som vikar i børnehaven. Ifølge børn- og ungechef Ole Kiil Jacobsen er det et pres fra en kreds af utrygge forældre, der har fået kommunen til at tage dette skridt.

Gitte Westergaard har arbejdet som pædagog i Århus Kommune i 25 år. Da Muhammed-krisen var på sit højeste i 2006, var Gitte Westergaard leder i en anden daginstitution. Her blev hun sammen med bestyrelsen enig om, at hun kunne fortsætte sit arbejde, selv om hendes mand var udsat for mordtrusler.

Kommunal beslutning

Gitte Westergaard finder kommunes reaktion ubegribelig. »Jeg har forståelse for, at der er nogle forældre, der er utrygge. Men jeg ville jo aldrig nogensinde gå på arbejde i børnehaven, hvis jeg havde den mindste viden eller mistanke om, at det ville udgøre en risiko for børnene eller mine kollegaer,« siger Gitte Westergaard. Kommunen har, ifølge Gitte Westergaard, bedt hende om at blive væk fra børnehaven i en periode, indtil der falder ro over Muhammedsagen.

»Truslen mod Kurt hører jo aldrig op,« siger Gitte Westergaard, der frygter, at hun aldrig kan vende tilbage til den institution og de børn, som hun holder meget af.

Områdechef Jette Nørrevang ønsker ikke at kommentere sagen.

Nej, det forstår man jo godt, at hun ikke tør. Men yderligere oplysninger kan, hvis man skulle have interesse i sagen, måske alligevel fås ved henvendelse til enten områdechef Jette Nørrevang, telefon 8940 6011, e-mail: jen@bu.aarhus.dk; eller til Børn og unge-chef Ole Kiil Jacobsen, Fællessekretariatet, Grøndalvej 2, 8260 Viby J, telefon: 8940 3735, mobil: 2920 9970, e-mail: okj@bu.aarhus.dk.

OPDATERING:

Forældrene på børnehaven Lille Rygård i Højbjerg ved Århus vedtog omkring klokken 22.30 torsdag aften en udtalelse, hvori de hilser Gitte Westergard, gift med tegneren Kurt Westergaard, velkommen tilbage som vikar.

Udtalelsen blev vedtaget efter mere end tre timers informationsmøde, hvor børn- og ungechef i Århus, Ole Kiil Jacobsen, orienterede om kommunens holdning.

Det hedder blandt i udtalelsen, at ”Vi er alle glade for den pædagogiske indsats, Gitte Westergaard har ydet.

Der er enighed i forældrekredsen om, at hun kan blive tilkaldt som vikar i Lille Rygård,” refererede Ole Kiil Jacobsen efter mødet. Udtalelsen udtrykker også et ønske om, at der igen kan blive skabt ro om børnehaven.

Det manglede fandenrendemig osse bare! Lede halal-hyklere! I al beskedenhed håber jeg på at have været med til at gennemtrumfe denne holdningændring.

OPDATERING 2 – læs på Sappho

3 kommentarer

  1. Ja, fy for satan. Jeg håber at Jette Nørrevang og Ole Jacobsen har rigtig dårlig samvittighed over at straffe folk i nød, fremfor at hjælpe dem, alene fordi de er bange.
    Usle niddinge!

  2. Ja, til tider må man jo bare sige, at der bare handles uden omtanke!

    http://www.tinathomsen.wordpress.com

  3. Fremmede ,bl,a, økonomiske bekvemmelighedsflygtninge, som truer danske borgere på livet, skal opspores og derefter ekspederes ud af landet hurtigst muligt. Det kan eventuelt virke afskrækkende på andre fremmede, der påtænker lignende kriminelle handlinger.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: