Asmaa får hæderspris

som Svikmøllens yndlings-offer – via JP

asmaa_58464c.jpg

Dette er ikke Muhammed

“Enhedslistens svar på dræbersneglen – venstrefløjens lille slørhale, der taler med to underlæber og nægter at give hånd til personer med den lille tap, der gør livet sjovere for begge køn”, siger Paul Schiøtt, redaktør for Svikmøllen.

Det er for første gang offentligheden, der har kåret årets offer, og Asmaa Abdol-Hamid løb med 58 pct. af stemmerne. Paul Schiøtt er helt enig i afgørelsen, for Asmaa har virkelig givet satirikerne noget at arbejde med.

“Hun er en pudsig pige, der – som vi skriver i begrundelsen – ofte taler med to underlæber. Det kan være svært at blive klar over, hvad hun mener om de forskellige sager. Nogle højdepunkter har været hendes stunt med at ville bære slør i Folketinget, hvis hun blev valgt ind og hendes gennemgribende afsky mod at give hånd til mænd,” siger Paul Schiøtt.

2 kommentarer

  1. Kære Anna Lyttiger
    Der er mange korstog.
    Dit er ét af dem.

  2. Dette er da ikke noget “korstog”, eftersom jeg er ateist, desuden beskæftiger jeg mig med holdninger, som har større indflydelse på alle menneskers situation, end nogen “kulturradikal” (hehe, godt nick 😀 ) kan forestille sig.

    Iøvrigt er dette jo en emnebaseret side, så det er vel forventeligt at jeg skriver om det, jeg skriver om. Hvis dit “korstog” nu f. eks. er indførsel af undervisning i korsstingsbroderi i vuggestuerne, ville din eventuelle blog vel også omhandle dette emne, og ikke f. eks. lystfiskeri eller digital billedbehandling.

    Tak for din kommentar.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: