En sart hættemåge

Tænk – nu forfølger selv SF de stakkels “muslimer”. Vores allesammens hættemåge på ærten, Asmaa Abdol-hamid har lidt at fortælle Jyllands Posten i den anledning. Det ville være utrolig morsomt, hvis Asmaa havde været stand-up-komiker, men hun mener vist hvert ord hun får sagt:

Unge muslimer i Danmark er utrygge, måske ligefrem bange, mener Asmaa Abdol-Hamid, omstridt folketingskandidat for Enhedslisten.

Efter SF-formand Villy Søvndals voldsomme udfald mod den islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir kan stemningen mod muslimer i Danmark ikke blive værre, mener hun.

»Jeg oplever stemningen som meget offensiv. Det er ikke længere kun fra højrefløjen. Vi ser et samarbejde mellem Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti. Og vi ser Villy Søvndal lange ud ved at bede folk gå ad helvede til. Det bidrager til en mobbe-kultur. Jeg kan ikke forestille mig, at det kan blive værre,« siger Asmaa Abdol-Hamid.

Men Villy Søvndal talte jo ikke om muslimer som sådan, men specifikt om Hizb ut-Tahrir?

»Man kan være enig eller uenig med forskellige organisationer, men at bruge udtryk som ”de kan gå ad helvede til”, det er nyt, synes jeg.«

Det er også nyt at muhamedanerne laver intifada her i Danmark. Som den gamle socialist Bertolt Brecht sagde: “Enhver ny situation kræver en ny tænkemåde.” Og Asmaa’s forargelse over “tonen” ville have været utrolig morsom, hvis Asmaa havde været stand-up-komiker, men…

Selv om 17 danske aviser efter afsløringen af planer om terrormord på tegneren Kurt Westergaard i forrige uge trykte en af Muhammed-tegningerne igen, kommer der ingen ny politianmeldelse fra Abdol-Hamid. Men hun synes, at gentagelsen af tegningerne var endnu et eksempel på ”muslim-mobning”:

»Det er forfærdeligt og uacceptabelt, at Kurt Westergaard skal gå under jorden, fordi han er blevet truet. Men jeg kan ikke forstå, hvorfor det får de andre aviser til at gentage tegningen. Det er, som om aviserne siger: ”Så kan I lære det!” Jeg kan ikke se noget journalistisk motiv for at bringe tegningerne igen.«

Til gengæld synes du at det er helt i orden at støtte væbnet kamp mod de danske tropper i Irak. Og at gå til demonstration med Hamas. Tudefjæs!

Flat Fatima (Reuter Model)
Alle ved, hvordan Asmaa ser ud, så her er et billede af Flat Fatima (ansat hos Reuter’s).

4 kommentarer

 1. Asmaa: “Waaaaah! De driller mig! Nu må vi ikke længere have naboens sandkasse for os selv! Det plejede vi ellers!”

  Man spekulerer på om hun også ville tale om “mobbekultur” og “offensiv stemning” hvis det var nazisterne som Villy havde bedt om at gå til helvede? Nej, for hun er netop sur fordi hun sympatiserer med HUT.
  Det er ikke muslimerne med danskerne der føler dig utrygge i Danmark, men hvis nogle muslimer skulle føle sig utrygge, kan det være de skulle gå på gaden og kritisere deres egne nazister (HUT) så vi andre kunne få bevis for påstanden om at HUT og Asmaa udgør et ubetydeligt mindretal blandt muslimer i Danmark.

 2. Jeg må være træt. Sådan går det når man har arbejdet for længe. Vi prøver igen:
  “Det er ikke muslimerne MEN danskerne der føler sig utrygge i Danmark”

 3. #2.
  Derfor skal danskerne have retten til selvforsvar tilbage.

  Hvornår mistede vi den?
  Dengang må politiet have været stærkt og stort i forhold til befolkningen, så det må være meget længe siden.

  Giv danskerne retten til selvforsvar tilbage – med nødvendige midler.
  Det kan ikke gå for hurtigt – ellers må folket selv tage affære.

  falkeøje

 4. Præcis, Falkeøje. Det er netop hvad jeg skriver om på min blog.
  Vi kan ikke længere forvente at staten beskytter os, derfor må vi have retten til selvforsvar tilbage. problemet er, at hver gang nogen bliver slået ihjel så tager politikerne det som tegn på endnu flere stramninger, hvormed der bliver endnu flere mord og endnu mere vold.
  Hvornår får de tillid til at de fleste mennesker godt kan finde ud af at tage ansvar for sig selv, og godt kan påtage sig det ansvar det er at bære eje et skydevåben?

  Her hvor jeg bor er en vis mængde af våben tilladt både at eje og besidde. Ikke pistoler og deslige men knive og sværd af enhver længde og type, tazers, politistave og vist nok også disseher små moderne armbrøster. Men alligevel vælger jeg at være helt ubevæbnet for jeg har intet at frygte, men i Danmark er der mange steder hvor jeg nødig ville gå uden en eller anden form for våben.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: