Narko-Reino i offerrollen igen

Imam Abdul Wahid Tidl. narkohandler og -smugler Reino Pedersen mener, at muslimerne mister loyaliteten over for landet på grund af den behandling, de får.

Den danske imam (Hvis han er imam, så er jeg biskop) og konvertit Abdul Wahid Reino Arild Pedersen havde det tunge skyts fremme under et besøg i Århus i går.

»Muhammed-tegningerne minder i betænkelig grad om jødetegningerne, som blev trykt i ”Der Stürmer” (stærkt antisemitisk, nazistisk tysk ugeblad, red.). Jeg bryder mig bestemt ikke om dem,« sagde han til et debatarrangement på Dalgas Skolen.

Nu skal I bare se, hvad hans trosfæller leverer af “Stürmer-tegninger:

arab_press_propaganda-2_031.jpg

god_bless_hitler.jpg

meinkampf.jpg

Forinden havde han afleveret en anden bredside mod Morgenavisen Jyllands-Posten, som han beskyldte for at mobbe muslimerne i Danmark.

Jeg mener i modsætning til Reino Pedersen, at det er hans trosfæller, der opfører sig som nazi-svin. Det er jo også stort set kun muhamedanere, der er problemer med – og sådan har det været i tredive-fyrre år nu. Reino Pedersen er en fanatisk fundamentalist, som ikke vil tage afstand fra stening og andre barbariske hudud-straffe, så jeg synes faktisk manden skulle tage at holde kajen klappet i.

Reklamer

19 kommentarer

 1. Jeg er nerop færdig med bogen “Islam and the jews”. Det er en fantastisk bog. Selvom den er på engelsk, er den let læst. Den er skrevet en af tidligere muslim, som har en phd. i Islam, og som fra seks til tolv årsalderen lærte Koranen uden ad.

  Forfatteren afslører hvordan Islam kræver at jøder behandles som andenrangs mennesker. På den yderste dag skal alle jøder slås ihjel.

 2. Hvis jeg skal være ærlig, så ja, jeg har læst dem…
  Både Koranen, ahadith, sira og sunnah…
  Og det er ikke tilladt at dræbe noget civilt menneske bare så du ved det, så Koranen kan ikke være spækket med udryddelsestrang…

  • Koranen!

   3:32 og 30:45
   3:85 og 18:29
   3:28, 4:89, 4:144 og 5:51
   4:101 og hele sura 9 (Islams krigserklæring mod resten af menneskeheden)
   4:89 og 9:5.

   Jeg ved godt, hvad taqquiya er.

   • Desuden har din lægelige opmærksomhed heller ikke fattet, at der er direkte link til tre koranoversættelser i min blogroll.

    Bare du ikke glemmer en saks inden i en patient en dag.

 3. Vi ved godt at Danmark ikke er vores land, og vi prøver heller ikke at opføre os sådan. Vi vil bare gerne have at folk skal være en lille smule mere GÆST og jeg gentager GÆSTfrie.

  • Det er fanden brodere mig JER, som skal lære at opføre jer inden for rammerne af et normalt demokrati. Jeg har aldrig hørt japanere, amerikanere, europæere, indere eller argentinere klage over dansk gæstfrihed.

   Med “gæstfrihed” mener du vel, at vi skal stå med åben mund og himmelvendte øjne og synes I er pragtfulde, samtidig med, at vi forlader landet, så der bliver bedre plads til jer, eller tager dhimmistatus og betaler jizya – hvilket vi jo næsten allerede gør via de offentlige kasser.

   Næ, du kan tro nej, kan du!

   Hvis I ikke synes, at I har det godt her, står det jer frit for at rejse “hjem” til Gaza, eller hvor I nu kommer fra. Islam har intet at gøre her.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: