Kujoner!

Man er her i landet ikke i stand til at beskytte truede mennesker fra fanatiske muslimer, og man har inddraget borgernes ret til at forsvare sig selv. Hvilket mod – vores forældregeneration (nåja, min i det mindste) reddede de danske jøder fra nazisterne, og min egen fader var modstandsmand og politifuldmægtig og undgik med nød og næppe at blive deporteret til Neuengamme. Den 4. maj 1945 var han med til at tage Politigården i København fra nazisterne.

I dag tænker man øjensynligt kun på sin egen sikkerhed og pengepung, om det så går ud over andre, er man ligeglad med. Og via lovgivningen holder politikerne indirekte hånden over alle mulige slags voldsforbrydere, som også finder opbakning fra venstrefløj og “humanister”, som er mere bekymrede over udvisningen af to morderaspiranter, end de er for det intenderede offers sikkerhed.

Via EB:

Berlingske Tidende skriver tirsdag, at det hotel, hvor Kurt Westergaard og hans kone har boet på det seneste, ikke længere vil have ham boende. Ifølge Westergaard anser hotellets ledelse ham for at udgøre en sikkerhedsrisiko for de øvrige gæster.

– Det anede mig, at det kunne ske. PET har desværre ikke været i stand til at finde andre hoteller, der kan tage mig, så jeg har ikke noget sted at være fra på torsdag, siger han til avisen.

Kurt er velkommen til at kontakte mig via min email, så må han og hans kone hjertens gerne komme og bo her.

4 kommentarer

 1. Kurt. Du er også velkommen hos mig.

 2. […] Anna Lyttiger Oploadet tirsdag 19 februar 2008 kl. 11:46 af Il Kimpo — Direkte link — Gemt under: Demokrati, Ytringsfrihed, Bloggere, Islam […]

 3. V&K har nu en masse at rette op på.
  Hvis ikke, så skal den næste statsminister i Danmark hedde Pia Kjærsgaard.
  Nu har V&K holdt os for nar længe nok.

  falkeøje

 4. men de tre, der truede Kurt …..
  dem HUSER vi gudhjælpemig endnu!
  Dem har vore politikere sørget for. De har skam tag over hovedet.

  Fogh! tag dig sammen.

  Vi skal ikke finde os i det her.
  …og få så lige Rønn H fjernet fra den ministerpost. Hun gør jo tykt grin med alle danskere ved at mødes med de afskyelige mennesker i islamisk trossamfund.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: