Saudi-Arabien – et top-moderne land

– på grund af Islam, selvfølgelig. Ifølge visse etniske danskere som f.eks. de skatteyderaflønnede Jørgen Bæk-Simonsen og den såkaldte “biskop” i Aarhus, Kjeld Holm, var det jo araberne, der lærte os at tænke, og havde det ikke været for kalifaterne og ummayaderne, ville vi europæere stadig bo i jordhuler og æde råt kød. Keine Behändichkeit, nur Zauberei. Se bare:

Saudi-Arabien: Kvinde skal henrettes for heksekunster
En Saudi-Arabisk kvinde står netop nu til at blive henrettet, efter en domstol har fundet hende skyldig i trolddomskunst. For kun få måneder halshuggede det islamistiske styre en mand for at have påkaldt djævle.
I Saudi-Arabien trives hekseforfølgelser stadig, og en kvinde står netop nu til at blive herettet for at have udført trolddomskunster. Det beretter Kristeligt Dagblad.Fawza Falih, der angiveligt stammer fra Jordan, blev arresteret i 2006, hvor hun efter 35 dages afhøring underskrev en tilståelse af at være heks. Kvinden har senere fortalt retten, at hun blev tortureret til at skrive under på et papir, som hun som analfabet ikke forstod indholdet af.
Kastede forbandelse
Flere vidner har meldt sig med beretninger om kvindens magiske evner. En mand påstår blandt andet, at Fawza Falih har gjort ham impotent ved at kaste en forbandelse over ham, mens et andet vidne, en fraskilt kvinde, hævder, at Fawza Falih fik ret i en spådom om, at hendes eks-mand kom tilbage. Disse vidneudsagn har den saudiske dom vurderet som troværdige, og har kendt Fawza Falih skyldig i “heksekunster, forbindelser til overnaturlige væsener og ofring af dyr”. Menneskerettighedsorganisationer forsøger at appellere den saudiarabiske konge og statsleder Abdullah til at løslade kvinden, men uden megen hjælp. Det lykkedes heller ikke at forhindre henrettelsen af en mand, der for få måneder siden blev halshugget for at være troldmand. Foruden utroskab lød anklageskriftet på forsøg på at “hidkalde djævle”, skriver Kristeligt Dagblad.

%d bloggers like this: