Kosovo erklærer sig selvstændigt

Kære Europa! Til lykke med endnu en islamistisk narko- og terroristfabrik lige inden for døren.

Europa fik søndag et nyt land, da parlamentet i Kosovo godkendte en erklæring om, at den serbiske provins under FN-administration er uafhængig. Efter at premierminister Hashim Thaci havde oplæst erklæringen om et “uafhængigt og demokratisk land” på et særligt møde i Nationalforsamlingen, vedtog de 104 medlemmer enstemmigt udkastet.

Serbien reagerede prompte på beslutningen. Præsident Boris Tadic fastslog, at Serbien aldrig vil anerkende Kosovo som et selvstændigt land. Rusland har også taget afstand fra Kosovos uafhængighedserklæring.

Nåja, serberne er jo kun kristne, så de er selvfølgelig nogle “Untermenschen”, som bare har at underkaste sig Islam.

Den diplomatiske anerkendelse af et selvstændigt Kosovo ventes at komme fra USA og flere europæiske lande i løbet af det kommende døgn.

Ja, det passer vel også fint ind i EU-fantasternes Euromediterran-projekt, som vi helst ikke må få noget at vide om, og i tumben Bush’s planer om islamisering af Europa.

UPDATE kl. 20:00 (det tog dæleme ikke længe):

Granater mod EU og FN i Kosovo

EU’s og FN’s bygninger i Mitrovica, hvor der udstationeret danske soldater, blev her til aften ramt af håndgranater, efter at Kosovo erklærede sig selvstændig med moralsk støtte fra EU. Det er i denne delte by, der opfattes som et af de mest følsomme områder i Kosovo, at knap 300 danske soldater er udstationeret. En håndgranat eksploderede ved FN-missionens bygning uden at forårsage større skader, sagde en vestlig kilde i Mitrovica.

EU-medarbejdere evakueret
EU skyndte sig at evakuere sine embedsmænd fra den bygning, hvor europæerne er ved at forberede den nye EU-mission, som skal afløse FN-administrationen i Kosovo. Ifølge politikilder blev en bil fra OSCE, Organisationen for Sikkerhed og Samarbejde i Europa, beskadiget af eksplosionen ved FN-bygningen.

NATO opretter barrikader
Franske soldater fra NATO’s fredsbevarende KFOR-styrke har oprettet barrikader ved den bro over floden Ibar, som holder byens etniske albanere og serbere adskilt fra hinanden.

En kommentar

  1. En ny stat af tyveknægte og muslimer er født.

    En ny stat til belæmpelse af alt, hvad vi foragter, er også født..

    falkeøje

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: