Islamister: SKRID!

Via 180Grader – masser af læsestof på mange andre blogs (f.eks. her, her, her)

Hvornår er nok nok? De – rent ud sagt – skide analfabetiske halenegre fra de arabiske ørkener er blevet taget imod med åbne arme af vores land, og viser på denne måde deres “taknemmelighed” med had til alle, som ikke tror på deres rablende vanvittige såkaldte “religion”.

Muhamedanerne har de seneste 40 år fået mere end rigeligt med chancer til at vise, at de ville bakke op om det land, som er blevet fuppet til at tro, at de var nogle stakler på flugt fra undertrykkelse, mens det eneste de reelt har vist sig at være interesseret i, er at sætte sig som igler på samfundet, kaste sig ud i hæmningsløs kriminalitet på alle niveauer og endda rakke os ned som “urene”, “vantro”, “luderland” og så videre og så videre.

Forbyd islam og smid rakket ad helvede til – inklusive Kjeld Holm og Reino Pedersen og deres “multikulturelle samfund”!Islamisk Trossamfund til demonstration imod ytringsfrihed

Drøje hug til ytringsfriheden og krav om en islamisk kalifatstat, da Hizb-ut-Tahrir holdt demonstration på Nørrebro i København. Formanden for Islamisk Trossamfund var med på gaden.
“Vi er samlet her i dag, fordi ytringsfriheden er et forbandet instrument i politikernes hænder,” lød det blandt andet fra talerstolen, da Hizb-ut-Tahrir i går arrangerede demonstration på Nørrebro. På Sankt Hans Torv indtog foreningens formand, Fadi Abdullatif, talerstolen og lod pisken smælde over ytringsfriheden. Det beretter Politiken.
I islam har vi pligt til at sige sandheden. HA! Ytringsfriheden er friheden til at lyve,” sagde Fadi Abdullatif ifølge Politiken.Omkring 1.000 deltog i protestmarchen, der gik fra Nørrebro Station kl. 15 til Sankt Hans Torv. Også Kassem Ahmad, talsmand for Islamisk Trossamfund, blev set under demonstrationstalerne på Sankt Hans Torv.

Fornærmende tegninger
Anledningen var ifølge den kontroversielle (Kontroversielle? Du milde Moses… hvad med “forbryderiske nazi-islamistiske sammenrend af tabere”?) politisk-religiøse organisation genoptrykningen af en tegning af Muhammed med en bombe i turbanen.”Endnu en gang udsættes vores kære profet for fornærmelser og overgreb. Det er en del af en kampagne mod muslimer for at få os til at opgive vores tro, men de vinder aldrig,” lød det fra talerstolen.

“Med sværd og ikke med ord”
For at forhindre, hvad Hizb-ut-Tahrir ser som bevidste krænkelser af islam, er det nødvendigt at omdanne Danmark til et islamisk kalifat, var et andet af budskaberne.

“Det er alene kalifatet, der er i stand til at stoppe krænkelserne. En stat, der reagerer med sværd og ikke med ord. En stat, der viser prisen for at fornærme profeten,” sagde Abdullatif ifølge Politiken.


Hvad så, I elendige halal-hippier der i årevis har skældt os islamskeptikere ud med sprogets værste gloser – hvordan synes I selv det går nu? Og hvorfor er Abdullatif ikke for længst landsforvist?

11 kommentarer

  1. Bravo!!! Og pas så din skolegang, så du ikke fremstår som den idiot, du tydeligvis er!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: