Radikale smuthuller?

De radikales Morten Østergaard VIL så gerne have gang i nogle flere islamiske tvangsægteskaber, hvorfor han og hans parti i anledning af “Valentine’s Day” vil have indført en bagdør i 24-års regelen med et såkaldt “kærestevisum” (eller “Lovecard”, som det hedder på nydansk…). Jaja, går den, så går den.

Den eneste måde at være retfærdige overfor danskere, som finder sig en potentiel ægtefælle i f. eks. Australien, Brasilien, Rusland eller Thailand ville være, at 24-års regelen udelukkende skulle gælde for muhamedanere, da det jo reelt er på grund af deres klan-sammenføringer, at konceptet i det hele taget er opstået. Men det er vores politikere alt for vattede til at indse og gennemføre.

Fra JP, hat tip Hodja

I anledning af kærlighedens dag præsenterer de radikale deres forslag om et såkaldt lovecard.

Kærlighedskortet skal ifølge integrationsordfører Morten Østergaard give danskere over 18 år mulighed for at få deres udenlandske kæreste til Danmark i et år.

“I dag er det valentinsdag, og masser af unge mennesker kigger deres kærester dybt i øjnene. Vi vil give de danskere, der har været så uheldige at forelske sig uden for EU, adgang til den samme lykke i deres hjemland,” siger Morten Østergaard.

Ifølge forslaget skal begge parter i forholdet være over 18 år, erklære at de er kærester og have fælles folkeregisteradresse for at få et kærestevisum.

2 kommentarer

  1. De radikale er og har altid været, populister.

  2. Ja, hvorfor bliver man ikke forbavset over endnu et naivt tåbeligt lalleglad forslag fra denne kant!

    Det er efterhånden blevet en sygelig trang, at finde så mange som mulige smuthuller, for at få især uintegrerbare mennesker ind i landet.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: