Trusler fra “the usual suspects”

Nu skal vi skam ikke komme for godt i gang med at smide muhamedanske terrorister ud, for så skal islamisk trossamfund nok sætte Verden i brand igen, ligesom de gjorde, da de tog til Mellemøsten med fotos af en fransk mand ved en grisehyls-konkurrence. Der er nu ikke noget der varmer som en brændende ambassade, vel?

Islamisk Trossamfund på terror-tur
Don’t forget your duty free goods!

Via EB:

– Det Islamiske Trossamfund har arbejdet hårdt for at begrænse enhver form for uovervejet handling i Danmark under selve JP-krisen. Vi har været i stand til at udøve en vis form for kontrol. Vi er bange for at vi kommer til at miste den kontrol, hvis ikke denne form for undertrykkende handlinger stopper.

Sådan lyder advarslen fra foreningen Islamisk Trossamfund til danskerne i en pressemeddelelse her til formiddag.

Foreningen er stærkt oprørt over udviklingen i sagen om de tre mænd, der i går blev anholdt. Mistænkt for at have planlagt at myrde Jyllands Postens tegner Kurt Westergaard.

At flere danske medier i dag har valgt at genoptrykke de 12 muhammed-tegninger falder mildt sagt heller ikke i god jord.

Vi kan undre os over, at medierne, til trods for at der ingen sag er, stadig vælger at trykke tegninger. Det Islamiske Trossamfund er ikke imod ytringsfrihed, men vi er meget imod forsætlig undertrykkelse af det muslimske mindretal i Danmark.

Muhammed-tegning

I må da være splitter-ravende vanvittige. Tror I, at I skal diktere noget som helst her i landet? Hvis der er så forfærdeligt her, SÅ TAG HJEM, og tag jeres ubrugelige overtro med jer – hvor svært kan det være?

PS: INDONESISKE muhamedanere er p.t. ved at gå bersærk – islam er en sygdom, et ondsindet virus, som æder hjernen.

UPDATE: Al-Jazeera kører sagen som top-historie:

Tegninger tophistorie hos al-Jazeera

Mellemøstens største medie, al-Jazeera, har onsdag sagen om de danske tegninger som tophistorie på sin arabiske hjemmeside.

Historiens fokus er, at de største danske aviser genoptrykker “de kontroversielle tegninger”, hvorefter det længere nede i artiklen bliver forklaret, at genoptrykningen sker på grund af en anholdelse i Danmark.

Al-Jazeera viderebringer et citat fra Berlingske Tidendes chefredaktør Lisbeth Knudsen:

“Det er vores forpligtelse at sende en klar besked til dem, der bærer disse sindssyge ideer, ligesom dem, der har overvejet at ramme tegneren Kurt Westergaard.”

Al-Hayat, som er den største pan-arabiske avis, har også historien som en af de fremtrædende på sin hjemmeside. Her handler historien primært om terror i Europa.

En kommentar

  1. Og nu hyler de om, at vi skal tage hensyn til dem og ikke smide dem ud.

    De hader Danmark og alt, hvad der er dansk, og så skal vi tage specielle menneskelige hensyn til dem.

    Hvor pjattet kan vi overhovedet opføre os?

    falkeøje

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: