Tegner må leve med islamiske dødstrusler – Stenings-Reino apologerer

Murder plot against Danish cartoonist

Early Tuesday morning, Danish police arrested several people with a Muslim background suspected of conspiring to kill Kurt Westergaard, a Danish cartoonist with Morgenavisen Jyllands-Posten.

A formal statement by the police setting out details of the action is expected within the next few hours.

Kurt Westergaard is one of the 12 cartoonists who on 30 September 2005 published cartoons of Muslim prophet Mohammed.

The group arrested includes Danish (ONE “dane” with moroccan background!) as well as foreign citizens. The Danish Security and Intelligence Service have followed the group for months.

The cartoons and an explanatory article led, as is well known, to the so-called Mohammed crisis involving violent demonstrations, the boycott of Danish goods and the burning of Danish embassies.

Tre anholdt for mordplaner

To tunesere og en dansk statsborger anholdt for konkrete mordplaner mod Morgenavisen Jyllands-Postens bladtegner Kurt Westergaard, bekræfter Politiet Efterretningstjeneste. Udlændingene udvises administrativt, mens danskeren (DANSKEREN???) ventes løsladt efter afhøring.

Chefen for PET, politimester Jacob Scharf, oplyser, at en af de anholdte ved morgenens aktion er en 40-årig dansk statsborger af marokkansk oprindelse.

Han er sigtet for forsøg på overtrædelse af Straffe­lovens §114 om terrorisme.

Abdul Wahid: Intet med islam at gøre

Imam (IMAM? Hvis han er imam, så er jeg paven i Rom) Abdul Wahid Reino Pedersen mener ikke, at de konkrete mordplaner mod tegner Kurt Westergaard har noget med islam at gøre. Hverken i den ene eller den anden forstand.

»Der er tale om enkelte personer, som vil begå en kriminel handling. Den har intet med islam at gøre, og den skal heller ikke kobles med islam. Lige så lidt skal en befolkningsgruppe hænges ud, fordi nogle personer med samme religion er kriminelle,« siger Reino Pedersen.

bomb-in-turban.jpg

Motivationen er denne berømte tegning. Nej, Kokain-Reino, selvfølgelig har det ikke noget med islam at gøre, vel? Tror du, at dine tidligere landsmænd er lige så stupide og hjernevaskede som du selv er, og tror du, at du kan relativisere dine kumpaner ud af denne her, dit LSD-vrag? Hvordan ville du selv have det med et par mordtrusler hængende over dit og din families hoveder?

Modsat Det Islamiske Trossamfund mener han ikke, at Morgenavisen Jyllands-Posten kan bebrejdes mordplanerne. »Det ville nok være at tage munden rigelig fuld. Mord og planlægning af samme hører ingen steder hjemme,« siger Reino Pedersen.

Jo, det gør da ifølge dig selv – stening og andre sjove hudud-straffe er jo helt i orden, fordi Allan har indført det, ikke sandt?

Han har dog ikke skiftet standpunkt i sagen om de 12 Muhammed-tegninger eller fortrudt, at han tidligere har kaldt tegningerne for en unødig provokation. »Diskussionen om tegningerne kørte for to år siden, og den kørte på de præmisser, som var gældende for to år siden,« siger Reino Pedersen.

Det var en NØDVENDIG provokation, da den viste danskerne og resten af Verden, hvad det er for gale hunde, vi er oppe imod. Og Hr. Pedersen mener altså, at det er rimeligt at en bladtegner skal leve under politibeskyttelse fordi Hr. Pedersen og hans muhamedanske fanatikere mener, at han skal dø? Føj for satan!

Og så venter vi bare på, at alle de moderate islam-troende tager offentligt afstand fra svineriet, men jeg har nu ikke tænkt mig at holde vejret, mens jeg venter.


Seneste opdatering: VENSTREFLØJEN protesterer mod udvisning af to af morder-aspiranterne…

%d bloggers like this: