Epokegørende opdagelse: Benzin til brandbekæmpelse

Sig mig – bliver dette land styret af inkompetente idioter?

Imamer og bederum skal hindre radikalisering i fængsler
Religion kan være en vej ud af kriminalitet for nogle muslimer, fastslår ny rapport, der også vil have imamer til at forhindre radikalisering af fængslede muslimer.

Imamer og bederum i danske fængsler skal forhindre radikalisering af muslimske indsatte. Det fastslår en ny rapport fra Dansk Institut for Internationale Studier ifølge Ritzau.

Rapporten peger på, at mange muslimer får deres stolthed og selvværd ved religiøs fordybelse. Og i så fald kan uddannede imamer i personalestaben forhindre indsatte i at blive radikaliserede af islamistiske medfanger.

“I fængsler, hvor der ikke er mulighed for at komme i kontakt med en imam, vil en indsat med blot en smule viden om islam kunne påberåbe sig autoritet blandt de konverterede indsatte, hedder det ifølge Ritzau i rapporten.

Øget fokus
Undersøgelsen understreger også, at religion kan hjælpe mange indsatte ud af kriminalitet. Det anbefales også, at der holdes et vågent øje med konverterede muslimer, når de vender tilbage til friheden.

“Dette kræver et øget fokus og en koordineret indsats på området,” lyder konklusionen ifølge Ritzau.

30-40 års politisk korrekthed er åbenbart meget svær at ryste af sig. Man VIL ikke fatte, at grunden til muhamedaneres overkriminalitet netop ER deres såkaldte “religion”. Nej, giv dem endelig alle muligheder for at skrue sig selv op i islamisk hysteri, med fredagsbøn og hele svineriet.

Nej, der er kun EN mulighed –  og det er at udvise, repatriere, alle islamister, som nægter at leve på vores samfunds præmisser. Og holde op med at lukke flere ind. Kan vi så snart se noget KONSEKVENS overfor muhamedanske forbrydere? Det vil virke bedre end at fedte for dem.

En kommentar

  1. Fed overskrift!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: