SF vil have øget indvandring

– det er i hvert fald det eneste jeg kan få ud af nedenstående udmelding. Endnu en politiker uden kontakt til befolkningen. Via Information.

Søvndal: Ingen EU-aftale uden lempelser for udlændinge

Regeringen skal bløde op på den stramme, danske udlændingepolitik. Ellers bliver der intet kompromis med SF op til afstemningerne om de danske EU-forbehold, lyder advarslen fra SF-formand Villy Søvndal

Fremtiden vil vise, om regeringen synes , at det er vigtigere at bevare en stram dansk udlændingepolitik end at få en aftale med SF forud for en afstemning om EU-forbeholdene.

Der er vist ingen tvivl om, at det både på længere og kortere sigt er vigtigere at beskytte Danmark mod udslettelse som nation, end at tækkes Villy “Fort Bragg” Søvndahl.

Anders Fogh Rasmussens vision om at blive den danske statsminister, der gør Danmark til fuldgyldigt medlem af EU, kan meget let lide skibbrud på grund af SF’s modstand mod regeringens stramme udlændingepolitik.

Det kunne være interessant at høre Villy’s mening om Euromediterran-projektet (se også her om Barcelona-deklarationen), som nu også har sin egen “menneskerettigheds”-filial med arabisk overskrift.

Snart skal danskerne stemme om de fire forbehold, og SF’s anbefalinger plejer at være afgørende for, hvad danskerne stemmer i EU-spørgsmål.

Og her vil SF ikke acceptere den såkaldte opt in-model, der gør det muligt for Danmark selv at beslutte, hvilke dele af EU’s udlændingepolitik, som vi vil tilslutte os, selvom retsforbeholdet bliver afskaffet. Så ville 24-års reglen, tilknytningskravet og de andre stramninger, som VKO-flertallet har indført siden 2001, nemlig ikke blive ændret.

Min drøm er, at vi hurtigst muligt kommer ud af EU (“Unionen er stendød”, Poul Schlüter 1986) og får vor egen nationale suverænitet tilbage i fuldt omfang.

%d bloggers like this: