Skulle tidligere straffede eller mistænkte være forfordelte?

Blekingegadebanden. Danske islamist- og terrorsympatisører.

De er med Øvigs bog igen kommet i søgelyset, og det kritiseres nu åbent, at sagen blev syltet, og at mordere og deres medarbejdere, Gotfred Appel’s disciple (her tænker jeg naturligvis først og fremmest på bitchen fra Gentofte, Kari Havsland Jørgensen, som uforståeligt nok stadig er praktiserende læge, selv om hun strøede omkring sig med fortrolige patientoplysninger og betonkommunisten, måske morder, Torkil Lauesen, som fik sig en lukrativ stilling i et multikulturelt “byfornyelsesprojekt” under Københavns Kommune, formidlet af vennerne i Enhedslisten) stadig virker og går frit omkring iblandt sagesløse borgere.

Næ, hvis man vil frem i verden, skal man som disse udskud og deres yngel i autonombevægelsen helst udtrykke sig gennem vold og terror, det giver bonus.

Er der flere mænd tilbage i Danmark, eller er alle blevet forvandlet til radikale homoseksuelle og feminiserede stakler? Det er de mænd, som sidder i Folketinget tilsyneladende.

4 kommentarer

  1. øøøøøøhhhhh…. Du linker til en artikel som omhandler Blekingegade-bandens støtte til PFLP, og skriver at banden er sympatiser med islamister. Der er vist noget du seriøst har fået galt i halsen. PFLP er en marxistisk-leninistisk, SEKULÆR, palestinensisk organisation, så hvordan er det lige du når frem til, at Blekingegade-bandens støtte til PFLP er ensbetydende med at gruppen sympatiserede med islamister? Marxistiske-leninister har ikke noget at gøre med islamister, da marxister historisk har betragtet religion for, med Marx ord, at være “opium for folket.” Get your facts straight.

  2. Marxister ser religion som opium for folket? Jesus christ, havde jeg nær sagt. Marxisterne går arm i arm med muhamedanske fundamentalister. Begge grupper er anti-jødiske så det grænser til – eller overskrider grænsen for – racisme.

    Læs…

    Kom ikke her og tro, at jeg køber dine skønsange, for det gør jeg ikke.

  3. PFLP er muligvis sekulære (ja, det skal nok passe – hehe), men de er under alle omstændigheder civilist-mordere, kidnappere og terrorister. Og det er hos dem, dine sympatier ligger?

    Jeg er sådan set ligeglad med, om det er en marxist eller en muhamedaner eller en kombination af begge dele, som myrder uskyldige mennesker. Det er blodet der flyder i ideologiens navn, jeg har noget imod.

  4. […] ideologiske bagmand var Gotfred Appel. Se også denne post fra 22. februar. Det bekræfter flere kilder over for Ekstra Bladet, som ønsker at være anonyme. […]

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: