Per Stig Møller viser sig igen som kujon

Historikerne og ikke regeringen må tage stilling til, om armenerne blev udsat for et folkedrab, mener udenrigsministeren.

Selv om 15 lande – blandt andre Frankrig, Polen og Canada – officielt betegner Det Osmanniske Riges omfattende massakrer på deres landsmænd for folkedrab, så mener udenrigsminister Per Stig Møller, at det er en diskussion for historikerne.

– Det er regeringens opfattelse, at der er tale om et historisk spørgsmål, som det bør overlades til historikere at besvare, skriver Per Stig Møller i et svar til Folketingets Udenrigsudvalg.

Føj for pokker. Det er lige til at brække sig over, at se PSM være ved at grise sine bukser til af skræk for EU og islamerne. Men det er jo bare med at holde gode miner til slet spil, for Tyrkiet SKAL jo med djævelens vold og magt med i EU – det er allerede vedtaget i Bruxelles/Strassbourg. Og det kan ikke forbavse, at vores siddende EU-pampere in spe ikke tør tage stilling. Som Dante skrev, er de varmeste steder i helvede forbeholdt dem, som opretholder neutralitet i en periode med store moralske kriser.

Læs her, her og her, hvad der skete med de kristne (!!!) armenere.

hewsen224.gifarmenian_genocide.jpgchristianbodies2.jpg

En kommentar

  1. Ud med den udenrigsminister – ud på røv og albuer.

    falkeøje

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: