Mullah Krekar

krekarlift3.jpgNorges klods om benet, Mullah Krekar (=Najmuddin Faraj Ahmad (ara: نجم الدين فرج أحمد)), som her i landet måske er mest kendt for, at han blev løftet af den kvindelige satiriker Shabana Rehman (se bedlerne), fik frataget sin flygtningestatus i Norge i august 2002, fordi han i en længere periode var “hjemme” i Iraq for at planlægge terrorisme. Men de kan sgu’tte komme af med ham – nu kommer islamisterne med deres sædvanlige trusler. Læs mere på norske Aftenposten:

Norske myndigheter har bestemt at Krekar skal utvises når situasjonen i hans hjemland Irak stabiliserer seg.

Men opprørsbevegelsen «Front for reform og hellig krig» krever at mulla Krekar skal få bli i Norge. Meldingen om uttalelsen ble kjent litt over klokken 17 i ettermiddag norsk tid. Den er levert til nyhetsbyrået AFPs kontor i Bagdad i Irak.

«Denne saken – hvis den ikke behandles varsomt – vil bli svært smertefull for den norske regjeringen hvis den ikke omgjør sin beslutning», heter det i en uttalelse fra bevegelsen, ifølge nyhetsbyrået AFP, som er det eneste nyhetsmediet som har fått den originale meldingen.

Meldingen ble offentliggjort i desember, men først i dag, onsdag, fikk AFP overlevert den engelske oversettelsen.

Fredens religion…

3 kommentarer

  1. Når de vil, at nordmændene skal beholde ham, så er der lusk i foretagendet.
    Araberne har både penge og plads til ham, så skal han ikke være i Skandinavien.

    falkeøje

  2. Det var utrolig flot af Norge at udvise denne personage. Lad os nu se. an anker nok og så kommer godhedsindustrien på banen og finder et smuthul i loven – sikkert noget med familie og tilhørsforhold. Det har vi set 50694756 gange før…

  3. Lad os nu se, om de alligevel ikke er blevet så provokerede over truslerne, at de sætter manden på den første bananbåd til Comorerne med en sæk over hovedet nede i lastrummet. Det burde de i hvert fald.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: