Vejen til helvede er brolagt med gode hensigter

roede_halvmaane.pngHvis ikke vestlige hjælpeorganisationer ophører med deres forsøg på at omvende lokalbefolkningen, vil det ende i en katastrofe, der vil destabilisere hele landet, regionen og verden, udtaler Afghanistans islamiske råd. Rådet opfordrer samtidig præsident Kazai til at genindføre offentlige henrettelser.

Hmmm… er det mon Medecins Sans Frontieres, Røde Halvmåne (!) eller koalitionsstyrkerne, der render rundt og missionerer i Afghanistan? Mon ikke de har andet at se til? Såsom at bygge vandværker, oprette felthospitaler, bygge skoler, reparere infrastrukturen – mens de forsvarer sig mod angribere i civilt antræk, som efterfølgende pludselig er “sagesløse civilister”?

Afganistans islamiske råd, bestående af muslimske præster og lærde (sic!!!), talte med store bogstaver efter et møde med landets præsident Hamid Kazai i går. Rådet har set sig sure på en række vestlige hjælpeorganisationer, som de mener missionerer i Afghanistan. Det skriver Ritzau.

“Rådet er bekymret over nogle missionerende og ateistiske organers aktiviteter (hvilke?) og betragter sådanne handlinger som værende i modstrid med den islamiske sharialov, forfatningen og den politiske stabilitet,” hed det i en erklæring efter mødet. “Hvis det ikke stoppes, Gud forbyde det, vil der komme en katastrofe, der ikke alene vil destabilisere landet, men hele regionen og verden,” hed det videre.

Lad dem sejle deres egen sø – det nytter ikke noget at kaste perler for overtroiske, fanatiske svin, og lade vores unge mænd og kvinder sætte livet på spil for at hjælpe. Lad deres muhamedanske “brødre” hjælpe dem – de har petro-dollars nok. Godhedsindustrien har spillet fallit – de stakkels, forfulgte islamister skærer halsen over på jer, hvis I ikke bliver hjemme. De vil IKKE have jeres hjælp – så fat det dog. Jeg har forlængst givet min sidste krone til islamiske lande – bidrag til islamister bliver bare brugt til at genindføre middeladerlige tilstande, samt til at købe bazookaer og AK-47’er med. Og se så at få vores tropper hjem fra Mullah-landene.

Via 180Grader

3 kommentarer

 1. Vi må være idioter i Vesten, når vi ofrer alt det for muslimers skyld.

  Og muslimerne i Vesten kan ligeledes gå til Helvede med deres snak om Muhamed, Allah og deres Koran.

  Lad os slutte bekendtskabet og passe hver vores.

 2. Enig – problemmet er bare, at disse snyltere ikke forlader landet frivilligt, det er både sikkert og vidst.
  Tværtimod – konerne er i fuldgang med at producere afkom i så store mængder, at selv rotterne er misundelige. Egentlig burde man tvangssterilliserer dem, eller også kunne man håbe på, at al deres indavl efterhånden ville afstedkomme tilpas mange blødersygdomme o.lign., så de udrydder sig selv!

  Men suk – dette er vist bare ønsketænkning!

  Alternativt skulle man starte en kampagne, der kunne åbne øjene for den almindelige blåøjede dansker, og få denne til at producere unger på højde eller over muslimmernes antal og fart.

  Dette er nok ikke så lige til, med de nuværende venstrefløjsmedier skal man ikke regne med at få nogle budskaber igennem. Derudover skal alle beton-danskerne overbevises om, at det ikke bare handler om velfærd og skattelettelser, men snarer om ikke, at skulle leve under muslimske regler og åg, i løbet af få årtier. Dette går desværre nok først op for den almindelige ignorante dansker, når han hører der bliver kaldt til bøn 5. gange om dagen.

  Gud bevare Danmark

 3. Politikerne ligger ikke på den lade side.

  Hvis vi en dag åbner en borgerkrig mod muslimerne, så pønser politikerne nu på, at svenskerne skal komme muslimerne til undsærning.

  Og forbeholdene, de var forudsætningen for, at vi kunne acceptere Maastricht Traktaten.
  Nu vil de have dem væk.
  Derfor skal vi stemme nej til alt, der ændrer det mindste ved Status Qou.
  At række politikerne, de Quislinge, det yderste af en finger betyder, at de tager alt.
  Spark dem ud i mørket – hele bundtet.
  Vi klarer os bedre uden dem.

  falkeøje

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: