Dagens grin

– af alle steder – fra Politikens ATS  [vidste I forresten, at jeg er i nær familie med Erling Brokkendorf? 🙂 ]:

Leif Mikkelsen skriver om livet i Nasercistisk Folkeparti

Tirsdag: Mødtes med folketingsgruppen. Jørgen Poulsen samlede ind til wienerbrød. Man må lade ham, at han er god til at stille sig op med sine hundeøjne og få os andre til at punge ud.
Jeg gjorde folketingsmedlemmerne klart, at hvis de ikke snart tager sig sammen, skal de ikke regne med mig som landsformand efter 1. april. For eksempel dur det ikke, at jeg endnu ikke har fået deres telefonnumre og adresser.
Malou Aabenmund, der jo kommer fra en ledende stilling i IBM, slog til lyd for, at vi skulle indføre lean management i partiledelsen for at identificere vore konkurrenceparametre og implementere et logisk værdisæt med henblik på at skabe et bedre flow i vores vælgertilstrømning. Dette blev vedtaget uden videre diskussion.
Onsdag: Blev i dag ringet op af partiets selvmordskandidat på Fyn, Lars K. Han foreslog, at vi som et forsøg delte høreapparater ud til alle vælgere i Odense, så de bedre kunne opfatte vores politiske budskaber.
Da jeg lød lidt afvisende, forsikrede Lars K., at han kunne skaffe høreapparaterne med 50 procent rabat og måske også uden moms. Det sidste sagde jeg dog blankt nej til, da Naser næppe ville bryde sig om det.
Torsdag: Hørte, at Anders Samuelsen i morgen har et indlæg i Jyllands-Komposten, hvor han roser Lars K.s forslag om høreapparater til alle vælgere i Odense. Dette er i lodret strid med partilinjen, hvilket jeg da også har tænkt mig at gøre Anders opmærksom på i klare vendinger, så snart jeg har fået udleveret hans telefonnummer.

ats

En kommentar

  1. *LOL* Den var sjov!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: