Ritzau

Næppe noget nyt, men noget, som tit og ofte har været fremme på blogs i hele verden: MSM – her i Danmark repræsenteret ved Ritzaus Bureau, en nyhedsservice, som skriver af efter Reuter – vinkler som sædvanlig deres historier, så Hamas og Hizb’ullah kommer til at fremstå som forfulgte uskyldigheder, og IDF (Israeli Defence Force) som blodtørstige mordere. Specielt hvis man kun læser overskriften. Og JyllandsPosten kolporterer glad og ukritisk vinklingen. Vi skal forstå, at det er forkasteligt, at israelske soldater forsvarer deres land mod “militante palæstinensere” (terrorister):

Israel dræber fem palæstinensere i Gaza

Offentliggjort 03.01.08 kl. 09:52

Nye sammenstød mellem israelske soldater og militante palæstinensere koster fem livet i Gaza. Israel rykker også ind i Nablus på Vestbredden.
For anden dag i træk kom det i dag til sammenstød mellem israelske soldater og palæstinensere i Gaza-striben.
Tre militante palæstinensere og to civile blev dræbt af israelske soldater, mens 16 andre blev såret ved sammenstødene, oplyser Israels hær og palæstinensiske hospitalskilder.
Dermed har i alt har 18 mennesker de seneste døgn mistet livet i det Hamas-kontrollerede Gaza.
Her til morgen rykkede 70 israelske militærkøretøjer også ind i Nablus på Vestbredden for at anholde palæstinensere, som skal have angrebet israelske soldater.
Trods de senere dages optrappede situation er USA’s præsident, George W. Bush, overbevist om, at det vil lykkes palæstinensere og israelere at indgå en historisk fredsaftale i løbet af i år.
Det siger han i et interview med Israels største avis, Yediot Aharonot, som offentliggøres fredag.

Ritzau

Præsident Bush’s tåbelige udtalelse (SÅ naiv KAN manden ikke være???) er iøvrigt tragikomisk. Godt han kun er kransekagefigur.

UPDATE 6. januar:

Det amerikanske al-Qaeda-medlem Adam Gadahn opfordrer i en video militante islamister til at forberede sig på at hilse USA’s præsident, George W. Bush, velkommen med bomber, når han i denne uge besøger Mellemøsten.

– Hils ham ikke velkommen med blomster og klapsalver, men med bomber og fælder, siger Gadahn i videoen, der blev lagt på internettet søndag. Videoen er over 50 minutter lang.

3 kommentarer

  1. Og bemærk: “Her til morgen rykkede 70 israelske militærkøretøjer også ind i Nablus på Vestbredden for at anholde palæstinensere, som skal have angrebet israelske soldater”. De burde have slagtet dem!

    I øvrigt Anne, ligge din blog på nr. 20 og nr. 219 på chart.dk???

  2. nr. 219 er min gamle Blogspot-blog. Jeg HAR bedt dem om at slette den.

  3. PS: Sitemeter er væsentlig bedre end Chart.dk – bruger kun Chart fordi den er dansk…

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: