Socialister og deres patter

Endnu en gang må jeg erklære mig enig med 180Grader, og tage afstand fra mine tåbelige medsøstres mærkværdige stunts. Helt ærligt, piger – vær dog jer selv.

Kan man tage kvinder, som spankulerer topløse rundt i en svømmehal i protest mod, at deres bryster opfattes som “seksuelle”, seriøst? Det har vi her på siderne uendeligt svært ved! Derfor kom vi til at gøre grin med optrinnet i gårsdagens afstemning, hvilket er blevet taget ilde op af enkelte læsere. Vi siger som Jyllands-Posten, da Muhammed-feberen rasede på sit højeste: Vi beklager, at nogen blev såret, men vi undskylder ikke.


Budskabet i feministernes aktion er lige så hovedrystende dumt, som hvis konditorer beklagede sig over, at folk kigger lækkersultent på deres kager. Kan man som konditor ikke tåle det, så må man trække sig ud af branchen. Kan man som kvinde ikke tåle, at blive eftertragtet for sine bryster, så må man dække dem så godt til, som det lader sig gøre. Er det ikke godt nok for enkelte sarte typer, så må man flytte permanent i ølejr med adgang forbudt for mænd.

– eller konvertere til Islam…

9 kommentarer

 1. De vil ikke have sække med hvad som helst. De vil simpelthen have omdrejningsparabloider med et
  forholdsvis lavt grundtal.

  Nu skal vi ikke tage lige netop det her så tungt, for dels er der lidt for enhver smag, og desuden går det bare ud på, at få kvinderne til at blive mænd. Og det gider de ikke, når det kommmer til stykket. Og det er også noget vrøvl – et medie-stunt.

  Sonia
  http://Danmark.Wordpress.com

 2. #Sonia -> Medie-stunt – lige præcis.

  #Hodja -> Selvfølgelig kommer han feministerne til undsætning – ellers får han jo ikke noget på den dumme… lol… 😀

 3. Fandme’ en flot burka – eder blir’ jo helt misundelig!

 4. Jamen det er jo osse kvinderne der væver stoffet, så selvfølgelig er den flot.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: