Politiets og lovgivernes fallit

De seneste dages skyderier i københavnsområdet er en forsmag på fremtiden. Det vurderer integrationskonsulenter, som ser en kraftig stigning i tilstrømningen til hårde, kriminelle bander.

Natten til torsdag blev en 21-årig mand fra den såkaldt Sjælør-bande dræbt på Nørrebro. I fremtiden kan vi komme til at se meget mere til den slags, for tilstrømningen til kriminelle indvandrerbander er eksplosiv (bogstavelig talt) i øjeblikket, vurdere flere integrationsulenter. Det skriver Jyllands-Posten.

Mordvåben? Næppe...

Og hæderlige borgere kan blive straffet for at gå med et Leatherman-toolset. Det er jo pragtfuldt. De kriminelle går åbenbart heller ikke med knive mere – nu er det kal 0.38 og automatvåben. Et lands forhold til frihed kan blandt andet måles ved den grad af selvforsvar, man tillader borgerne. Og den danske befolkning er afvæbnet. I den politiske korrektheds navn. Politiet skal efterhånden have politibeskyttelse for at gå på arbejde i de danske ghettoer (hallo – det var der ikke noget der hed for få år siden). Måske var det på tide at bruge militæret herhjemme *), i stedet for at sende dem til Iraq og Afghanistan. Politiet er tydeligvis ikke opgaven voksen.

(* tilføjelse: – til at bevogte Politiet når de er på Ghetto-tjans 

En kommentar

  1. Nej lad vores tropper blive hvor de er. Sæt hjemmeværnet ind i stedet for. Med lidt ekstra uddannelse skulle de nok kunne klare, den opgave det er at forsvare politiet.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: