At spare på skillingerne, men lade dalerne rulle

– eller at skyde gråspurve med kanoner – det er vist den mest dækkende beskrivelse af Den tyske Regerings forslag om at forbyde Scientology. Bevares, Scientology er et usympatisk, kynisk og pengefikseret svindelnummer, som suger sjælen ud af mennesker og pengene ud af deres tegnebøger og bankkonti, men jeg kan sagtens komme i tanker om værre bevægelser af religiøst tilsnit, som man måske hellere skulle tage at gøre noget ved…

Islamister giver udtryk for deres fornærmethed i Tyskland

Tyskland vil forbyde Scientology

Målene for Scientology er i strid med den tyske forfatning, og derfor vil man søge at forbyde organisationen, der “truer den fredelige demokratiske orden” i landet.
 
Fredag kom det frem, at tyske myndigheder overvejer at forbyde Scientology-bevægelsen. Det skriver Associated Press. Indenrigsministrene i de 16 tyske delstater vil give den tyske efterretningstjeneste opgaven med at indsamle informationer, der skal hjælpe til at få forbudt Scientology. Bevægelsen har i forvejen været under observation i et årti på grund af beskyldninger om, at de “truer den fredelige demokratiske orden” i landet.
%d bloggers like this: