Århushistorie

Siden Dansk Front blev nedlagt i sommer, har unge nazister ladet næverne tale over for unge fra venstrefløjen i Århus. JP via Stiften.

»De gamle White Pride folk er gået på gaden for at slå, og der er kommet nye unge medløbere til. Næverne sidder mere løst, og volden er vokset, for nu skal de ikke længere holde navnet Dansk Front væk fra noget ’gris’,« siger Peter Hegner Bonfils, talsmand for Anti Racistisk Netværk i Århus til Århus Stiftstidende.

Peter – du tilhører selv en voldelig gruppe, og man skal ikke smide med sten (hrm), når man bor i et glashus!

Han oplyser, at der siden Dansk Front blev nedlagt i sommer har været tre-fire overfald i Århus på venstreorienterede, og at volden også rammer anti-racister og unge fra bzmiljøet, hvor der er nervøsitet for at færdes i nattelivet.

Jamen – vi ved jo alle, at det kun er venstrefløjen, som må bruge vold, ikke sandt? De praler oven i købet af det på internettet?

Uinteressant for pressen

De sort- og hætteklædte autonome banker ivrigt løs på sagesløse borgere uden konsekvenser – pressen berører kun overfladisk den venstreorienterede vold – og belønnes iøvrigt af Københavns Overborgmester med et nyt “ungdomshus” for at brænde en hel bydel af.

En håndfuld (tåbelige) slagsbrødre i Århus, som banker et par “antifascister” (eller lader dem smage deres egen “medicin”) er derimod guf for venstreorienterede og/eller radikale journalister og politikere. Ja, det ER forkert at bruge vold mod politiske modstandere – absolut – men lad os få en afbalanceret dækning af situationen i pressen, tak. (Se her hvad Kim har at sige om den sag…)

Jeg selv er for eksempel ikke længere tryg ved at gå til fredelige, lukkede møder på offentlige steder som medborgerhuse og den slags – man risikerer at blive overfaldet af “antifascister”, som er så heltemodige, at de smider flasker i hovedet på tidligere modstandsfolk og ældre kvinder, hvilket pressen næppe gider at skrive om. Det får mig dog ikke til at holde mig fra fredelige debatmøder, at I bare ved det.

Jeg går ikke ind for vold, det lader jeg de autonome “antifascister” om – de ikke alene går ind for vold mod mennesker, de er uenige med, de praktiserer den flittigt.

Så derfor kan jeg altså ikke bryde hulkende sammen over, at de sortklædte får et par på hatten – de er ikke et hak (!!!) bedre selv, og det er en ynk at se de modige, antifascistiske sturmtruppen og deres politiske bagland i Enhedslisten klynke i pressen, når de er blevet skubbet lidt rundt af Politiet eller har fået nogle gedigne værtshusbank.

En kommentar

 1. Det er under al kritik at både Jyllands Posten og Stiften bringer den historie, især efter fadæsen med overfaldet på SIAD folkene, der dog nu må være trængt igennem også i Viby.

  Jonas Jensen, er det et alias eller er det en rigtig person?

  Hvad kræves der for at blive udråbt til uvildig ekspert hos disse betændte dagblade?

  Der er ingen grund længere at gå og tro at der er nogen af disse medier der i bund og grund er ret forskellige fra hinanden. De er købt og betalt af den store tanke bag den ny verdensorden, whatever det end er. Jeg kalder det den samlede vilje til at nedlægge nationalstaten og udskifte befolkningen.

  Det eneste man i de kredse er uenig om er tempoet og præsentationen.

  EU dyret er det virkelige spøgelse, og en stor del af de multikulturelle forbrydernes dagorden vil være sikret hvis den nye grundlov bliver vedtaget., uanset hvor meget vi skændes om detaljer Birte Rønn Hornbech og andre biting.

  Dette betyder ingenting i forhold til den nye EU grundlov.

  Det er kun spil for galleriet der skal overbevise os om vi har et valg..

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: