SEX!

muslimprayer2.jpg

Sexede kvinder ødelægger muslimske mænds bønsliv

HAHAHA!

Mænd ligger søvnløse og kan ikke samle tankerne om bøn, fordi de distraheres af kvinder i sexet tøj, siger fremtrædende imam. Kvinderne i Malaysia går efterhånden så sexet klædt, at mændene ligger vågne om natten og har vrøvl med at hellige sig bønnen. Det er meldingen fra den åndelige (åndelig? My backside!) leder af det Pan-Malaysiske Islamiske Parti, Nik Abdul Aziz Nik Mat, skriver Religion News Blog.

Nik Abdul vil derfor skabe fokus omkring den “følelsesmæssige mishandling”, som unge malaysiske mænd udsættes for, og som sjældent diskuteres, skriver det Pan-Malaysiske Islamiske Parti på dets
hjemmeside.

– Vi hører altid om misbrug af børn og kvinder i hjemmene, hvilket let bemærkes, men det følelsesmæssige misbrug af mænd kan ikke ses, siger Nik Abdul og fortsætter:

– Vore bønner bliver ufokuserede, og vores søvn er ofte forstyrret.

Nik Abdul har tidligere udtalt, at risikoen for voldtægt forøges, når kvinder bruger sminke og parfume.

Men ifølge koranen har både mænd og kvinder et ansvar for at optræde anstændigt, og Nik Abdul opfordrer til voldtægt ved at lægge hele ansvaret over på kvinderne, lyder gensvaret fra kvindegrupper i Malaysia.

Selvom Malaysia har et sekulært retssystem, er landet regeret af et moderat muslimsk flertal, og muslimer i Malaysia bliver dømt ved religiøse domstole, som ikke er en del af retssystemet. Landet er kritiseret for at give hårde straffe til folk, som afviger fra den islamiske lære eller forlader islam.

muslim_prayer.jpg

En kommentar

  1. Gaypride!

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: