Den enlige moder (snøft) igen igen

mette_frederiksen_lykketoft.jpg Dagens kommentator: Mette Frederiksen (Soc.Dem.)

Der er vist tonede ruder i Karen Jespersens ministerbil. I hvert fald virker det som om, socialministeren befinder sig temmelig langt fra den virkelighed, som rigtig mange danskere lever i.

Forleden dag deltog hun og jeg i et fælles debatprogram i DRs 21 Søndag om ulighed. I programmet optrådte Heidi Asrtup på kontanthjælp, der med en husleje på 7.100 om måneden og kun 1.000 kroner tilovers efter fast udgifter, kæmpede en brav kamp for at give sin datter en god barndom.

Og hvad var så den ansvarlige ministers svar til den enlige mor: Find dig et arbejde!

Se tidligere indlæg. Det er søreme et rigtig godt indlæg i debatten, DR har fået produceret der – og socialisterne kaster sig ukritisk over det, som en flok aber over en bunke bananer. Dokumentationen ser man stort på, da historien kan bruges til at sværte ens politiske modstandere.

Mette Frederiksen fortsætter:

Tror Karen Jespersen virkelig, at folk frivilligt vælger et liv, hvor man kun har 1.000 kroner om måneden til sig selv og sine børn?

Ja, Mettepigen – hvis man sætter sig til en høj husleje og stifter gæld, må det efter min mening være ganske selvforskyldt og selvvalgt. Spar os dog for jeres klynk og manipulationer.

%d bloggers like this: