Asmaa-farcen fortsætter

Asmaa stiller op i homoblad

Fra Thøghers homoblad avis:

Enhedslistens kontroversielle folketingskandidat Asmaa Abdol-Hamid er blevet kritiseret for ikke at melde klart ud om hendes holdning til homoseksuelles rettigheder. Men i det kommende nummer af Panbladet forsøger den 25-årige kandidat at gøre op med fordommen om, at hun som troende muslim er imod homoseksuelle. Tværtimod siger hun i interviewet, at Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske stadig har mere at kæmpe for, når det gælder homoseksuelles rettigheder.

»Jeg synes, der er noget hyklerisk i snakken om, at man i Danmark går ind for homoseksuelles rettigheder. For der er jo stadigvæk diskrimination i militæret, mobning på fodboldbanen, på arbejdspladerne. Det er jo et generelt problem. På Færøerne bliver homoseksuelle nærmest jaget ud«, siger hun.

Ja, og i Iran klynger man dem op i kraner.

iran_homohanging.jpg

Asmaa Abdol-Hamid argumenterer for, at hun kun har været tøvende i spørgsmålet, fordi hun ikke forstår, hvorfor netop hun skal udspørges på det område. »Jeg har venner, der er homoseksuelle, og pludselig skulle jeg redegøre for, hvad jeg mente om mine venner og deres seksualitet. Det var nyt for mig. Men jeg kan da godt sige det igen: Jeg går ind for ligeberettigelse. Jeg synes egentlig bare, det er mærkeligt, at lige præcis jeg skal afkræves en holdning«, siger Asmaa Abdol-Hamid.

Hun mener selv, at hun bliver afkrævet svar omkring homoseksuelle, fordi folk har et billede af, at muslimer er en stor homogen gruppe, der mener det samme.

asmaa018.jpg

Lur mig, om ikke liste Ø’s spindoktorer har været i gang her, for prøv at spørge hendes venner i Hamas, hvad de synes om bøsser. Hvor åndssvage tror de egentlig, danskerne er…?

hamasdemo_asmaa.jpg

%d bloggers like this: