Hirsi Ali tilbage i Holland

Fra Thøghers fiskeindpakningsmateriale:

ayaan-hirsi-ali.jpgHollands regering ville ikke længere betale for Hirsi Alis beskyttelse i USA, så nu er hun vendt tilbage til Holland.

 

Den somalisk-fødte tidligere parlamentariker i Holland Ayaan Hirsi Ali er vendt tilbage til Holland fra et selvvalgt eksil i USA, rapporterer hollandske medier. Ifølge nyhedsbureauet ANP vendte Hirsi Ali, der er blevet truet på livet på grund af kritik af islam, tilbage, fordi Hollands regering nægter at fortsætte med at betale for hendes sikkerhed i USA. Hun har været under politibeskyttelse siden 2004.

I maj 2006 var hun centrum i en skandale, da regeringen fratog hende hollandsk statsborgerskab, fordi hun angiveligt løj om sit navn i ansøgningen om asyl i Holland. Senere vendte indvandringsminister Rita Verdonk dog på en tallerken og sagde, at Hirsi Ali kan beholde sit statsborgerskab.

Da var Hirsi Ali allerede trådt ud af parlamentet, hvor hun var medlem for partiet VVD. Hun rejste derefter til USA for at arbejde i en tænketank.

De hollandske myndigheder forholder sig tavs om hendes tilbagevenden.

Justitsministeriet henviser alle spørgsmål til et særligt koordineringskontor for anti-terrorisme, og her siger talsmand Wim Kok ifølge det amerikanske nyhedsbureau AP, at han ikke kan udtale sig om Hirsi Ali’s sikkerhedsarrangementer.
Avisen NRC Handelsblad skriver, at hun planlægger at vende tilbage til USA, når hun har arrangeret privat finansiering til beskyttelse.

I USA har hun arbejdet på den konservative tænketank American Enterprise Institute. Tidligere i år udgav hun bogen ‘Infidel‘, der blev en bestseller i USA.

Hvad er årsagen mon til, at Holland først fratager Hirsi Ali alle hendes rettigheder og smider hende for de muhamedanske ulve (men betaler sig ud af den dårlige samvittighed med amerikanske bodyguards), derefter vender på en femøre, og nu ikke længere vil betale for beskyttelse – hvilket næppe kan vælte det nederlandske statsbudget? Går de bevidst efter at få hende slået ihjel fordi hun er en “varm kartoffel”? Hvis vi inden længe kan læse om Hirsi Ali’s død ved muhamedanske mordere, er hendes blod på de hollandske dhimmi-politikeres hænder.

(Billedet skyldes – iirc – Steen Snaphane)

%d bloggers like this: