Jonni og retssystemet

Guderne (de selvlysende pingviner på Nordpolen, eller hvem det nu kan være) må vide, at jeg ikke er vild med Hr. Jonni Hansen – jeg vil nærmest karakterisere ham som et kødhovede. Men alligevel:

Nazileder skal blive bag tremmer, indtil voldssag mod ham starter i oktober, fastslog Retten i Kolding torsdag. Det krænker retsfølelsen, siger forsvarer.

Retten i Kolding fandt ingen nåde for nazileder Jonni Hansen, der siden den 19. august har siddet varetægtsfængslet for et voldeligt overfald på en politimand under en demonstration i Kolding.

Nazibossen fik i stedet forlænget sin fængsling frem til den 10. oktober, hvor han skal for en dommer.

Retten begrundede den fortsatte fængsling med, at det ville krænke befolkningens retsfølelse, hvis Jonni Hansen kunne gå frit omkring, indtil dommen falder.

Jonni Hansens forsvarer, Mikael Skjødt, kærede kendelsen på stedet.

– Hvis der er noget, der krænker retsfølelsen, er det, at man kan sidde varetægtsfængslet i seks uger for at tildele en politimand et slag på hjelmen, siger Skjødt.

Hvis der er noget der krænker min retsfølelse er det, at folk af islamisk observans alt for ofte får lov til storgrinende at forlade retsbygningerne som frie mennesker, selv om de har begået svær kriminalitet, og at man ikke drager folk, som overfalder redningsmandskabet på ambulancer, samt smider sten og molotows efter politi, brand- og postvæsen, til ansvar for deres handlinger. Det er efter min mening for nemt at uddelegere politisk farvede domme – de unge kriminelle 2g- og 3g-indvandrere er et betydeligt større problem end Jonnidrengen, for han er jo lettere at få fat i….

Var der nogen der sagde dobbeltmoral?

En kommentar

  1. Fedt du tager det op.. Det er meget vigtigt at påpege den slags uretfærdigheder uanset om det er nogen man sympatiserer med eller ej. Det er en skandale de har sigtet og holder Jonni Hansen i varetægt mens de røde kaoter kan gøre næsten hvad som helst uden konsekvenser.

Der er lukket for kommentarer.

%d bloggers like this: